online waiver 1 waiver app electronic waiver digital waiver
top of page

Sun Valley Single Fly Anglers

Public·9 Anglers and Friends

Спідниці 25 Union в окремій категорії

Зараз шукаю нову спідницю, але не дуже зручно переглядати весь каталог одягу, коли цікавить лише цей тип виробу. Хотілося б одразу перейти до розділу, де всі моделі зібрані разом і можна спокійно порівняти фасони. Для мене важливо бачити різну довжину на одній сторінці, щоб оцінити варіанти між собою. Також звертаю увагу на посадку, адже вона сильно впливає на загальний вигляд. Фото кожної моделі для мене обов’язкові, бо саме за ними можна зрозуміти деталі виробу. Не хочу відкривати кілька категорій поспіль, якщо шукаю конкретно спідниці. Якщо хтось уже переглядав зручний структурований розділ із такими моделями, підкажіть, де це зробити.

6 Views

Я нещодавно переглядала спідниці 25 Union в окремій категорії каталогу, і мені було зручно, що всі моделі представлені на одній сторінці. У межах розділу можна побачити варіанти різного фасону та довжини, що дозволяє порівняти кілька позицій поспіль. Кожна модель має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в детальну картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без відкриття інших категорій. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. Особливо зручно, коли потрібно оцінити кілька фасонів і вибрати найбільш відповідний. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.

bottom of page