Czy bardzo duży wybór treści ułatwia korzystanie z aplikacji?
Zauważyłem, że wiele mobilnych serwisów oferuje dziś bardzo rozbudowane katalogi, czasem liczące nawet kilka tysięcy pozycji. Zastanawiam się, czy tak duży wybór rzeczywiście poprawia wygodę, czy raczej utrudnia znalezienie czegoś interesującego. Ostatnio korzystałem z jednej aplikacji, w której liczba dostępnych opcji była naprawdę duża, ale bez dobrych filtrów łatwo było się pogubić. Jak sprawdzają się u was takie rozbudowane platformy? Bardziej liczy się liczba dostępnych pozycji, czy przejrzysty podział na kategorie i szybki dostęp do najczęściej wybieranych sekcji?
6 Views

Niedawno trafiłem na stronę
i zwróciłem uwagę głównie na sposób jej działania na urządzeniach mobilnych. Serwis korzysta z technologii PWA, więc można go otworzyć bez instalowania dodatkowej aplikacji, zarówno na Androidzie, jak i iOS. Interfejs działa dość sprawnie, chociaż wiele zależy od jakości połączenia internetowego i samego telefonu. Zauważyłem też, że dostępne metody płatności są dość ograniczone, dlatego przed skorzystaniem warto sprawdzić, czy odpowiadają indywidualnym potrzebom. Ogólnie najbardziej zainteresowały mnie kwestie techniczne, takie jak szybkość działania, wygoda obsługi i brak konieczności regularnych aktualizacji.